ITA Elteknik AB

Kvalitet, service och trygghet

Vi kan hjälpa er med allt som har med elinstallation att göra. Kraft, belysning eller data och nätverk. Kontakta oss för en första konsultation eller för offertförfrågan.

Ett snabbt växande företag med kunden i fokus

Företaget grundades av Teodor Arsenie 2016 och har idag 8 anställda. Vi utför installations- och servicearbeten inom el, data och tele åt företag, föreningar och privatpersoner.

Vi strävar efter:

  • att hålla en jämn och hög kvalitetsnivå
  • att överträffa våra kunders önskemål
  • att alltid avsluta ett jobb inom avtalad tid

År 2022 vann ITA Elteknik AB Årets Elföretag Små och är ett rekommenderat företag hos Reco 6 år i rad.

Lampor som hänger i rad

Tjänster vi kan hjälpa er med

Man som mäter el i kabelskåp

Elentreprenader

Inget jobb är för litet för oss. Vi åtar oss allt från större till mindre elentreprenader. Det kan vara allt från nybyggnationer av nya områden, föreningar och stadsdelar. Vi är en elfirma som inte gillar begränsningar utan snarare hittar lösningar.

Elektriker som fixar eluttag

Företag & BRF

Vi kan hjälpa föreningar med allt från stambyten och anpassningar till installation av ny belysning i fastighet, elbilsladdare m.m. Vi hjälper även till med fastighetsskötsel eller färdiga lösningar inom bygg , värme eller ventilation tillsammans med våra samarbetspartners.

Kvinna som trycker på en lampknapp

Privat

Vi utför att förekommande eltjänster i privatbostäder så som installationer av el vid nyproduktion eller rot-arbete. Laddboxar, solceller, luftvärmepumpar eller bergvärme. Vi kan ordna en total entreprenad oavsett vilket arbete det gäller. Vi har ett brett närverk av samarbetspartners.

Läs vad våra kunder tycker om oss

Kontakta oss idag

Kontakta oss för en första konsultation eller för offertförfrågan.